Gå til hovedinnhold
Kino

GIGANTISK ÅPNING AV ODEON OSLO

Etter lang og grundig planlegging kan endelig ODEON Oslo, som blir navnet på det storstilte kinokomplekset på Storo som startet som SF Kino, åpne dørene for publikum.

Hele 14 saler, der det ikke er spart på noen ting: absolutt alle salene har laserprojeksjon og Dolby Atmos! En skiller seg allikevel ut som den eneste IMAX-salen i Norge med et lerret på hele 15x25 meter og med 467 seter (inkl. rullestoler) og en egen rekke med amerikanske luksusstoler med vippemulighet og fotskammel, samt varme i setet. Denne finnes også som utvalgte rekker i andre saler og det er bare slike i luksus-salen.

Fra barområdet.JPG

Ellers er det satset på Figueras-stoler i alle saler, som til sammen kan skilte med ca. 1.700 plasser. Alle salene har uperforerte lerreter og eget luftaggregat. Utenfor salene er det sittegrupper i korridorene, storslagne LED-skjermer til trailere helt opp i 5x7 meter og et påkostet bar-område med plass til opp mot 180 personer. Ja, selv toalettene holder høyeste standard med utvalgte fliser og messingkraner! Direktør Halstvedt har også fylt taket i inngangspartiet og inn mot et stort og innbydende kioskområde med hva han kaller «sukkertøylamper» - kuleformete lamper som henger ned fra taket i et antall av ca. 300.

Fronten av bygget.JPG

Etter at ingen ringere enn Olav Thon har foretatt åpningen, ledsaget av Odeons kinodirektør norske Ivar Halstvedt og deres svenske COO Jan Bernhardsson i Odeon Cinemas Group er det klart for folk å ta Oslos nye kinokompleks i bruk. Målsettingen er 800.000 besøk i året.

Capa vil ha en egen markering av åpningen på Odeon Oslo den 4 april klokken 1700. Her vil det bli Imax-visning av «Ready Player One» og servering av mat og drikke.

Nyhetsbrev

Få siste nytt og informasjon om kurs og aktiviteter