Gå til hovedinnhold
Nytt produkt!

Kinogavekort lanseres denne uken

AV Redaksjonen

Denne uken lanserer Filmweb et nytt, nasjonalt kinogavekort, i samarbeid med kinoer og kinokjeder over hele Norge.

Nettbutikken kinogavekort.no blir tilgjengelig for publikum allerede onsdag denne uken. Deretter blir gavekortene gradvis tilgjengelig i butikker, kiosker og bensinstasjoner, blant annet hos 7-eleven, Narvesen, Meny, Coop, Circle K, m.fl. I god tid før julesalget vil man finne Kinogavekort i flere tusen utsalgssteder over hele Norge.

KinogavekortLogoMark2Lilla.png

Produktet er et verdi-gavekort på med en viss saldo, som kan brukes til å kjøpe kinobilletter og kioskvarer hos de fleste kinoene i Norge. Billettsystemene DX, Vista, Ticket og ODEON sitt eget system har utviklet støtte for det nye gavekortet, både i nettsalget og i kasse/POS.

Initiativtakerne til Kinogavekort er Filmweb, ODEON og Nordisk Film Kino. KinoNOR og Kinoalliansen ble også tidlig med på konseptet. I tillegg har Film & Kino tatt på seg rollen som avtalepart for de uavhengige kinoene, noe som sikrer at de aller fleste kinoene i Norge blir med på ordningen fra første dag.

Spørsmål om det nye kinogavekortet kan rettes til Frode Soleim på fs@filmweb.no eller Jenny Krog-Johnsen på jenny@filmweb.no.

Nyhetsbrev

Få siste nytt og informasjon om kurs og aktiviteter