Gå til hovedinnhold
Cinemacon 2018

Variert, og stjernespekket, fra Warner

Warner Studios slo foreløpig knockout out på andre studioer med en lang rekke stjerner til å presentere sine filmer.

Etter de tradisjonelle studiolederne med Toby Emmerich, Ron Sanders og Jeff Goldstein i spissen, slapp Will Arnett til og gjennomførte en avslappet og humoristisk introduksjon av filmene og alle stjernene.

Først ut var «Aquaman» med Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson og Michael Beach, anført av regissøren James Wan. En undervannsaction i Atlantis. Premiere 21. desember.

Deretter ble «Line of the Party» introdusert av Melissa McCarthy og regissøren Ben Falcone. Et ganske ellevilt skilsmisseoppgjør med en moden student som resultat.

Til «Ocean’s 8» kom stjernene som perler på en snor: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Dakota Fanning, Sarah Paulson og Mindy Kaling. Det var bare Rihanna og Helena Bonham Carter som manglet. En kvinnelig variant av Ocean’s 11 med premiere 8. juni.

IMG_6737.JPG

Så var det tid for skrekk og introduksjon av neste kapittel i Conjuring-serien, denne gangen med «The Nun», igjen i regi av James Wan og «IT, kapittel 2» med premiere 11. september. Rekordartede resultat for New Line til nå.

«Tag», som vel best kan oversettes som «sisten» på norsk er en ganske ellevill komedie om menn som egentlig nekter å forlate guttestadiet og fortsetter leken med Jeremy Renner, Jake Johnsonog Ed Helms i spissen, men også med kvinnelige innslag fra Annabelle Wallis, Isla Fisher og Leslie Bibb. Flere hjertelig til stede. Premiere 15. juni.

IMG_6740.JPG

«The Meg» er Haisommer på steroider. Med premiere 10. august regner Warner med at badesesongen er over for ingen tør gå i vannet etter å ha sett denne filmen!

«Crazy Rich Asians» er en film med utelukkende asiatisk amerikanske skuespillere, som for første gang viser at man kan ta dette miljøet på alvor. Tre velstående kinesiske familier forbereder årets bryllup. Med Michelle Yeoh, Constance Wu, Gemma Chan og Henry Golding som ble funnet i en frisørsalong i Singapore. Premiere 17. august.

Så ble to animerte filmer presentert: «Teen Titans Go to the Movies» om superhelter som ikke har fått sin egen film ennå (!) og «Small Foot» der en BIG Foot skal forsøke å bevise at han har støtt på et småfotet menneske, til forundring for resten av den storvokste gjengen. Premiere 28. september.

Mot slutten toppet det seg med «Mowgli» i regi av Andy Serkis (Gollum i Ringenes Herre) med Cate Blanchett, Benedict Cumberbach, Matthew Rhys foruten Andy Serkis selv og Rohan Chand som Mowgli. alle hjertelig til stede. Premiere 19. oktober.

IMG_6760.JPG

Så dukket Bradley Cooper opp for å introdusere sin regidebut med «A Star is Born» der han selv spiller hovedrollen mot Lady Gaga (5. oktober) før hele gjengen fra «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» avsluttet det hele med Eddie Redmayne i spissen for Dan Fogler, Callum Turner, Zoë Kravitz, Alison Sudol med flere. Premiere 16. november.

Og flere ble det på en fotoshoot med alle stjernene til slutt! Et riktig stjernegalleri.

IMG_6768.JPG

Nyhetsbrev

Få siste nytt og informasjon om kurs og aktiviteter