Gå til hovedinnhold

Tysvær kino blir med i KinoNor

Tysvær kommune nyeste medlemmet i KinoNor kjeden.

«Vi er veldig glade for at Tysvær kommune ønsker å samarbeide med oss, da dette gir oss en sterkere tilstedeværelse på Haugalandet», sier daglig leder i KinoNor, Arild Kalkvik.

«Med Tysvær kino på laget styrker vi vår posisjon i forhold til innkjøp og kompetanse, og vi har også merket oss den sterke posisjonen kinoen har som formidler av alternativt innhold, som konserter og konsertfilmer, og skrekkfilmfestivalen kinoen har utviklet».

«Jeg er positiv til at Tysvær kino nå har funnet en samarbeidspartner som kan styrke kinoens innkjøpskraft og at en kan nyte godt av andre kinoers erfaringer», uttaler Anders Netland, kultursjef i Tysvær kommune.

Kinosjef Øystein Simonsen gleder seg til å bli en del av et større fellesskap gjennom KinoNor. «Kinomarkedet er i endring og jeg ser frem til å bli en del av et større kompetansefellesskap og kunne dra nytte av andres erfaringer på områder som filmfestival og kino-events. Samtidig føler jeg at den flinke gjengen på Tysvær kino også har noe de kan lære de andre kinoene i kjeden. En helt klar vinn- vinn-situasjon», sier Simonsen.

Nyhetsbrev

Få siste nytt og informasjon om kurs og aktiviteter