Gå til hovedinnhold

Meld deg på CineEurope nå og få rabatt!

CineEurope 2023 gir deg nok en utgave fylt med kinoteknologi og de aller beste presentasjonene og visningene fra studiopartnere både i Hollywood og over hele Europa.

På Europas største kinomesse kan du oppleve det aller siste og beste innen kinoteknologi. Du kan delta i kurs med pedagogisk programmering, paneldiskusjoner og seminarer med bransjefolk som fokuserer på nåværende trender og hva du kan forvente i fremtiden. Med utstillere fra mer enn 85 territorier rundt om i verden, fortsetter CineEurope å være i forkant av arbeidet med å utforske og vise frem kinoens stadig skiftende verden.

Med over 4000 deltakere i fjor, ikke gå glipp av sjansen din til å bygge nettverk og engasjere seg med bransjekolleger ved CCIB i Barcelona fra 19. til 22. juni. Dra nytte av Early Bird-prisen nå! Den utløper 28. februar. For mer informasjon, vennligst ta kontakt med UNIC-teamet.

EARLY BIRD TILBUDET GJELDER FREM TIL 6. MARS - MED DEG PÅ HER

CineEurope produseres av The Film Expo Group, CineEurope for den internasjonale Union of Cinemas (UNIC), som representerer kinoer og deres nasjonale foreninger på tvers av 39 europeiske territorier hvis fokus er å bedre fremme sosial, kulturell og økonomisk verdi av kinoer i Europa og internasjonalt.

Nyhetsbrev

Få siste nytt og informasjon om kurs og aktiviteter